Natural Slim
CON7705


nettó ár
kérlek, jelentkezz be
-
Cikkszám Készlet Méret/típus Jellemzők Nettó egységár Mennyiség
CON7705Raktárról-azonnal400 gporkérlek, lépj be
CON7706Külső raktárról1200 gporkérlek, lépj be

Ginszenggel az aktív anyagcseréért

NATURAL SLIM

Diétás táplálékkiegészítő kutyáknak és macskáknak a súlyvesztés megkönnyítésére

A karcsú kutyák és macskák jobb minőségben és tovább élnek. A NATURAL SLIM csökkentett energiatartalmának és gondosan válogatott tápanyagainak köszönhetően komoly segítséget nyújt a fogyásban. A kiváló minőségű baromfi a kellemes íz mellett fehérjeforrásként szolgál, a természetes rostok pedig hozzájárulnak az egészséges bélflóra fenntartásához és a teltség érzetét keltik.

A készítmény további előnye, hogy célzott edzéssel kombinálva az L-karnitin elősegíti az izomépítést és a testzsír csökkentését.

ÖSSZETEVŐK

Szárított csirke- és pulykahús, sárgaréparost, almarost, cellulóz, narancsrost, gyógynövények, rákfélék kivonata, guarana, yuccapálma-kivonat

ANALITIKAI ÖSSZETEVŐK

Energiatartalom (Kutya) 750 kJ/100 g

Energiatartalom (Macska) 978 kJ/100 g

AJÁNLOTT NAPI MENNYISÉG

Súlyvesztés érdekében: 10 %-ot vonjunk le a napi száraz eledel mennyiségéből, és a következő mennyiségű NATURAL SLIM-mel helyettesítsük:

Macskák & Kutyák

Közepes termetű kutyák

Nagytermetű kutyák

scoops        kanál

A súly fenntartása érdekében: a napi száraz eledel mennyiségének csak 5 %-át vonjuk le, és a fent megadott mennyiség felével helyettesítsük. Normál súlyú állatok esetében a fent megadott adagok a napi táplálékmennyiséghez is hozzáadhatók. Egy csapott kanál NATURAL SLIM kb. 12,5 g pelletnek felel meg.

ETETÉSI ÚTMUTATÓ: a NATURAL SLIM-et legjobb a táppal együtt adni és túlsúly esetén alkalmazni addig, amíg kedvencünk el nem éri a kívánt testtömeget. Javasoljuk, hogy a készítmény használata előtt konzultáljon szakértővel. A nyomelemek magas szintje miatt a napi bevitel nem haladhatja meg az ajánlott adag kétszeresét. Használata cukorbetegség és nyersrostfüggő vastagbélbetegségek esetén is ajánlott.

 
Menü