Fertil-Balance
CON7748


nettó ár
kérlek, jelentkezz be
-
Cikkszám Készlet Méret/típus Jellemzők Nettó egységár Mennyiség
CON7748Külső raktárról500 gporkérlek, lépj be

Tüzelési időszakban

FERTIL-BALANCE

Tenyészállatok számára és álvemhesség esetén

Amikor a nőstény macska vagy szuka kutya tüzel, hormonjai hullámvasúton utaznak, és nem más a helyzet álvemhesség esetén sem. De nemcsak a nőstény állatok termékenysége profitál a béta-karotin, a sejtvédő taurin és a nyugtató triptofán célzott beviteléből, a FERTILE BALANCE a hím macskák és kutyák szaporodási teljesítményére is előnyös hatással lehet.

A FERTIL-BALANCE támogatja a hormonális egyensúly megtartását, ezáltal segít fenntartani a vemhességet már a korai szakaszban, és enyhíti az álvemhesség tüneteit.

ÖSSZETEVŐK

Szentjánoskenyérfa-liszt, kukoricafehérje, dikalcium-foszfát, banánliszt, kalcium-karbonát, nátrium-klorid, magnézium-oxid, almapektin, napraforgóolaj, kálium-klorid

AJÁNLOTT NAPI MENNYISÉG

Macskák & Kutyák

Közepes termetű kutyák

Nagytermetű kutyák

1 kanál 6 g pornak felel meg.

scoop            kanál

Nőstény tenyészállatok esetében a kezelést 3–4 héttel a tervezett pároztatás időpontja előtt kezdjük, és a vemhesség 5. hetéig folytassuk. A hímek esetében 2–3 héttel a tervezett pároztatás előtt és annak időszakában. Álvemhesség alatt 2 héttel a tüzelés megkezdése előtt kezdjük el használni, és folytassuk a kezelést 12 hétig, vagy amíg a tünetek enyhülnek. Lehetőleg táppal együtt adjuk.

 
Menü